VERSENYAUTÓK
bemutatkozás
eredményeink
tevékenységi körünk
termékeink
fékpadi mérések
versenyautó építés
üzemeltetés, bérlés
cnc megmunkálás
újdonságok
galéria
letöltések
ÁLTALÁNOS SZERVÍZ
márkafüggetlen szervíz
VW csoport & BMW
szolgáltatásaink
autóklíma
autótuning
flottakezelés
galéria
elérhetőség
térkép-útvonalkereső


 

Eredményeink


Történetünk és eredményeink

1991.

Helybéli versenyzők felkérésére megkezdődik az ismerkedés a versenysporttal a rallye cross szakágban nem teljes szezon alatt H csoportos Lada VFTS versenyautók szervizelésével. Már a kezdetekkor több dobogós hely szerepel az eredmények között.

1992.

Immár teljes szezon a rallye cross szakágban. H csoportos Lada VFTS és Skoda 130 lr versenyautók szervízelése. Számos siker, több dobogós hely.

1993.

Ebben az évben nyolc versenyből nyolcat nyer a csapat a H csoport 1600 köbcenti alatti kategóriájában. A végeredmény H csoport abszolút III hely.

1993-1997.

Ezen időszak a rallye szakág megismerésével telik. Eredményeink között II. osztályban elért A5 kategóriagyőzelem és abszolút első hely szerepel.

1998.

A csapat Magyarországon elsőként üzemeltet Kit-Car (Felicia) versenyautót, mellyel A6-os kategória I helyet, F2 kategóriában pedig harmadik helyet értünk el.

2000.

F2 kategória győzelem. Az üzemeltetett autó ekkor Skoda Octavia Kit-Car.

2002-2003

A csapat a vevői igények kielégítésére motor- és váltóépítéssel, valamint ezek tuningjával foglalkozik. Mindezek mellett versenyautók felkészítése és szakmai tanácsadás a profil. A cég ekkor veszi fel a Motorsport Europa nevet. Az elektronikai rendszerekkel szemben megnövekedett igények arra késztetik cégünket, hogy a motorvezérlők terén még mélyebb ismereteket szerezzen. A saját műhelyben készült motorok teljesítménymérő fékpadon kerülnek beállításra.

2004.

Immár világszínvonalú szolgáltatást nyújtva a világbajnokságon népszerűséget szerzett Skoda Octavia WRC EVO III üzemeltetése a fő tevékenység. Ezen versenyautóval a nem teljes versenyszezon alatt több dobogós helyet, és a 2004-es versenyszezon abszolút harmadik helyét értük el. Ebben az évben megérkezik Magyarországra a fékpad, ami a versenysport minden szakágának igényeit kielégíti.

2005.

Elkezdődig a motorfékpaddal történő ismerkedés. Az alapos ismeretek megszerzése után immár cégünk képes a verseny- ill. szériamotorok tökéletes, pontos beállítására, elemzésére, amely nem csak a motor mechanikáját érinti, hanem beszabályozását, teljessé tételét is.

2006 - 2007

Ezen években Bató Zoltán csapatával együttműködve a magyar rallye bajnokság abszolút első helyét sikerült megszerezni

Az eltelt években cégünket és csapatunkat szakmailag folyamatosan fejlesztettük. Az elmúlt 18 év alatt különböző kategóriákban 16 bajnoki címet szereztünk, nem számolva a 2. és 3. helyezéseket. 

STRAUBINGER MOTORDESIGN & MOTORSPORT INGENIEURING
cím: H-2831 Tarján, Jókai u. 5/b    telefon +36 34/ 373 208   fax: +36 34/ 373 206   mobil. +36 30/ 9948 768
e-mail: motorsport_europa@t-online.hu   internet: www.s2mi.hu