VERSENYAUTÓK
bemutatkozás
eredményeink
tevékenységi körünk
termékeink
fékpadi mérések
versenyautó építés
üzemeltetés, bérlés
cnc megmunkálás
újdonságok
galéria
letöltések
ÁLTALÁNOS SZERVÍZ
márkafüggetlen szervíz
VW csoport & BMW
szolgáltatásaink
autóklíma
autótuning
flottakezelés
galéria
elérhetőség
térkép-útvonalkereső


 

Márkafüggetlen szervíz


Általános márkafüggetlen gépjármű szervíz

1986-ban Az "ipar" kiváltásával függetlenítettük magunkat, akkor még egyszemélyes vállalkozásként. Folyamatos szakmai fejlődés, és a műszerállomány bővítése útján ma már Magyarország egyik vezető, legmegbízhatóbb márkafüggetlen autószervizévé váltunk. Munkánkat a vezető márkaképviseletek is elismerik.

A modern gépjárművek komoly, összetett és bonyolult mechanikai, elektronikai illetve technikai felszerelései elengedhetetlenné tették számunka, hogy mind szakképzettség, mind műszerek terén továbblépjünk, hisz ma már több vezérlőegység található egy gépjárműben, amelyek folyamatos kommunikációt folytatnak egymással, miközben egymástól független feladatot látnak el.. Ebben nyújt cégünknek segítséget - a komoly, évtizedes tapasztalaton alapuló szakmai tudás mellet - egyrészről a gépjárműjavításban használatos egyik legmodernebb diagnosztikai gép használata, amely hozzásegített minket ahhoz, hogy minden fajta hibát kiolvassunk és elhárítsunk márkától és típustól függetlenül. Másrészről manapság a tikkasztó meleg nyári napok elengedhetetlenné tették a gépjárművek klimatizálását. Ezen tény kihívásainak eleget téve ma már profiljaink közé tartozik az autóklíma-feltöltés, -tisztítás és -baktériummentesítés.

A folyamatos technikai és elektronikai fejlődés kihívást jelent cégünknek, mely elé bártan állunk, és amelynek megpróbálunk minden helyzetben maximálisan megfelelni.

 

STRAUBINGER MOTORDESIGN & MOTORSPORT INGENIEURING
cím: H-2831 Tarján, Jókai u. 5/b    telefon +36 34/ 373 208   fax: +36 34/ 373 206   mobil. +36 30/ 9948 768
e-mail: motorsport_europa@t-online.hu   internet: www.s2mi.hu